Du er på siden: Produkter/Dækbark    

Træflis, løvtræ/gran

Vi tilbyder det bredeste sortiment i dækbark og den bedste kvalitet.

Hele vores store sortiment er baseret på svenske kvalitetsprodukter – fortrinsvis fra gran. Vi bringer produkterne direkte fra Sverige til udlægsstederne i Danmark eller til anlægsgartnere, planteskoler, boligselskaber etc.

Her er en kort beskrivelse af vores mest populære produkter:


Dækbark 40, fyr

Dækbark 40, fyr

Topkvalitet med mål på 20 – 80 mm. En god blanding af tykke klodser og trevler, der gør underlaget tæt og mindre ”flyvsk”. Barken er svagt rødlig og har et lavt indhold af smuld. Ved korrekt udlægning er holdbarheden 3 – 5 år. Topkvalitet med mål på 20 – 80 mm. En god blanding af tykke klodser og trevler, der gør underlaget tæt og mindre ”flyvsk”. Barken er svagt rødlig og har et lavt indhold af smuld. Ved korrekt udlægning er holdbarheden 3 – 5 år.

Revet bark, gran

Revet bark, gran

Revet bark ligger i målene 0 – 120 mm. Det er et meget trevlet materiale, der binder underlaget fint sammen og øger fastheden. Revet bark er derfor særdeles velegnet til udlægning på skråninger. Samtidig sikres en let udlægning omkring mindre planter. Revet bark er billigt, men lever op til kravene om mange års holdbarhed ved korrekt udlægning.

Træflis, løvtræ/gran

Træflis, løvtræ/gran

En blanding af løv- og grantræ i størrelsen 20 – 50 mm. Hugget på et specialværk for at opnå en ensartet kvalitet med en blanding af firkantede stykker og en mindre fraktion for at gøre materialet lystæt. Bemærk: Ingen flis fra trætoppe, kun flis fra stammer. Derfor lang holdbarhed. Vi anbefaler træflis til arealer uden nyplantninger.

Spagnum

Spagnum

Al vores spagnum er svensk af allerhøjeste kvalitet. Vi leverer i 3 forskellige blandinger, nemlig grov, mellem og meget fin. På alle blandinger er der i øvrigt foretaget Ph-prøver, som kan rekvireres ved henvendelse på vores kontor i Roskilde. Bemærk at vi også leverer spagnum iblandet diverse vækstmedier og gødninger, der sikrer optimale betingelser for f.eks. Rododendron m.fl. Vi rådgiver gerne.

Ridebaneflis, gran fra kernetræ

Ridebaneflis, gran fra kernetræ

En fin kvalitet i størrelsen 10 – 30 mm. Velegnet til brug på både indendørs- og udendørsanlæg. Ved udlægning af ca. 5 – 10 cm lag-tykkelse, som naturligt blandes med det underliggende materiale, vil flisen være med til at lufte banen, så man opnår et mere fjedrende underlag at ride på. Samtidig får man den fordel, at banen er brugbar i en længere periode i efteråret, da den ikke fryser til så hurtigt.

Rådgivning

Som Danmarks største leverandør af underlægningsbark, flis og spagnum føler vi, at vi har en ganske særlig forpligtelse til at rådgive kunderne og yde støtte i alle forbindelser, der kan trækkes med vores leveringer. Du er mere end velkommen til at ringe, maile, faxe eller besøge os på adresserne rundt om i landet. Her kan vi også oplyse den eksakte pris på dine ønsker.

Levering Entreprenørkoersel kontakt os